Naručite telefonom na

065/222-894

Zašto se grijati Bosch konvektorima?

Konvektori su uređaji koji rade na principu konvekcije – prirodne izmjene vazduha. Kroz donje rešetke ulazi hladan vazduh koji prolazi kroz grijače, a zatim se topao vazduh diže i širi po prostoriji. Bosch konvektori su konstruirani tako da brzom raspodjelom toplote pospješuju strujanje toplog vazduha. Poseban aluminijumski grijač sprječava isušivanje vazduha u prostoriji i zaslužan je za komfor grijanja.

Najveća prednost grijanja Bosch konvektorima je njihov ekonomičan princip rada, gdje sigurnosni termostat automatski isključuje grijač nakon dostignute željene temperature i spriječava pregrijavanje. Sigurnosni termostat automatski ponovo uključuje konvektor kada temperatura padne ispod dopuštenih vrijednosti. Ovakvim načinom rada temperatura u prostoriji je konstantna, a potrošnja struje manja nego kod klasičnih grijalica.

Prednost grijanja Bosch konvektorima je i visoka efikasnost rada od 99 %, te konstantno održavanje maksimalne temperature prostorije do 26°C. Svi modeli konvektora su namijenjeni za zidnu montažu. Njihova izuzetno tanka konstrukcija omogućava značajnu uštedu prostora. Estetski su i imaju posebnu funkciju za lagano čišćenje. Obzirom da ne isušuju vazduh možete ih staviti bilo gdje u prostoriji, bez obzira na poziciju prozora. On/Off prekidač i podesivi termostat garantuju praktičnu uporabu konvektora i donose komfor u dom.

Bosch konvektori su dostupni u izvedbama od 1500 W, 2000 W i 2500 W, te mogu zagrijati prostore do 28 m2. Možete ih pogledati klikom na link OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FLAT

35

%

OFFER

Get Action and
Adventure Books