Naručite telefonom na

065/222-894

USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani korisnici, molimo da prije korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sljedeće uslove. Svaka posjeta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u cjelosti. Ukoliko su Vam oni neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.


Dobrodošli na sajt zeusbl.com. Sajt je isključivo vlasništvo firme Zeus d.o.o. iz Banje Luke, BIH. Zeus d.o.o. Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korištenja. Uslovi korištenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge internet prodavnice. Korišćenjem bilo kog dijela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Opšte odredbe

Zeus d.o.o. administrira ovu internet lokaciju iz svojih kancelarija u Banjoj Luci, Bosna i Hercegovina. Ni na koji način ne izjavljuje da su materijali ili usluge na ovoj lokaciji prikladni ili dostupni za korišćenje izvan Bosne i Hercegovine, a pristupanje iz područja gdje je njihov sadržaj nezakonit je zabranjeno. Ako odlučite da pristupite ovoj lokaciji izvan Bosne i Hercegovnie, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine i neće se primjenjivati načela o rješavanju neusaglašenosti zakona.

Zeus d.o.o. može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ove stranice. Uslovi koji trenutno važe su obavezujući za sve posjetioce internet lokacije zeusbl.com.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nephodni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Materijal koji prosljeđuje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Lični podaci koje proslijedite sajtu zeusbl.com u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim uslovima o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, prijetećih, uvrjedljivih, klevetničkih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s zakonom Bosne i Hercegovine.

Zeus d.o.o. na ovoj lokaciji ne želi od Vas da prima povjerljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati povjerljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Zeus d.o.o. nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primjenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje, odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju Vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne objelodanjujemo niti prosljeđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade Vaših narudžbenica.

Veze ka drugim Web lokacijama

Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama samostalnih proizvođača su obezbjeđene isključivo da bi Vam olakšale korišćenje. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. Zeus d.o.o. ne kontroliše stranice samostalnih proizvođača i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija samostalnih proizvođača koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstvenu odgovornost.

Obrada i povrat narudžbe

Ukoliko je narudžba pravilno obrađena i poslata/dostavljena u vremenu koje je predviđeno Pravilnikom o dostavi, kupac nema pravo povrata robe osim ukoliko je paket ili proizvod oštećen ili pokvaren, što je definisano Pravilnikom o reklamacijama.

Korisnički forum

Zeus d.o.o. može, ali nema obavezu da nadgleda ili pregleda bilo koji dio lokacije na kome korisnici prenose ili šalju saopštenja ili komuniciraju isključivo međusobno, uključujući, ali ne ograničavajući se na korisnički forum, kao i sadržaj bilo kog od ovakvih saopštenja. Međutim, Zeus d.o.o. se ne smatra odgovornim za sadržaj bilo kog od navedenih saopštenja, bez obzira proizilazi li ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog. Zeus d.o.o. zadržava pravo da ukloni poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, klevetničkim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim.

Sve informacije vezane uz transakcije kupac – prodavnica Zeus d.o.o., smatraju se poslovnom tajnom, i prema njima se treba ophoditi skladno zakonskim propisima Bosne i Hercegovine.

Za sva pitanja vezano za uslove korišćenja možete nam se obratiti pozivom na brojeve telefona +387 65 222 894 i +387 51 212 218, putem elektronske pošte na e-mail webshop@zeusbl.com ili putem pošte na adresu Zeus d.o.o., Subotička br. 1, 78000 Banja Luka.