Naručite telefonom na

065/222-894

O nama

ZEUS d.o.o. sa sjedištem u Banjoj Luci osnovan je 1999. godine. Kao preduzeće koje posluje u okviru
trgovine, nudimo Vam širok asortiman bijele tehnike, ugradbene tehnike, malih kućanskih aparata,
televizora, vrtnog programa i uređaja za grijanje i hlađenje.

Na temeljima poslovne prakse orijentisane ka kupcu, kroz godine poslovanja, izdvojili smo se kao
vodeći prodavac, a za većinu i glavni uvoznik, poznatih brendova kao što su Bosch, Tefal, Rowenta,
Plamen, Metalac, Whirlpool, Indesit, Gorenje, MBS…

Naš tim

Naš tim je spoj mladosti i iskustva, što se pokazalo kao dobitna kombinacija za zadovoljavanje potreba kupaca. Ravnoteža dobijena pažljivim odabirom zaposlenih doprinosi kontinuiranom napretku i usavršavanju, a sve u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge.

Maloprodajne objekte ZEUS d.o.o. možete pronaći u Banjoj Luci, Gradiškoj, Prijedoru, Kozarskoj
Dubici, Čelincu i Kotor Varošu.

1000

i više proizvoda

8

lokacija

6

opština

Često postavljana pitanja

Željeni proizvod možete pronaći na dva načina u našoj web prodavnici. Prvi način jeste da ukucate naziv proizvoda u pretragu na početnoj stranici, a drugi način je da kroz kategorije pronađete proizvod. 

Proizvod sa web prodavnice možete naručiti tako što ćete ga dodati u korpu i zatim nastaviti sa plaćanjem. Detaljnije objašnjenje možete pročitati ovdje.

Takođe, možete poručiti proizvod i pozivom na broj 065/222-894.

Ukoliko ste greškom poručili pogrešan proizvod, ili ste se iz nekog razloga predomislili, možete nas kontaktirati na broj  065/222-894 i otkazati porudžbinu.

Da, naravno. U tom slučaju je potrebno izvršiti kartično plaćanje ili uplatu novca na račun. Takođe, ispod vaše adrese možete upisati adresu primaoca, kako biste izbjegli da uz proizvod dobije i račun. Takođe, u prostor za napomenu možete dodati da je u pitanju poklon.

Da, možete izvršiti kupovinu kao pravno lice. U tom slučaju je potrebno da unesete podatke preduzeća. 

Ukoliko naručujete proizvod putem telefona, potrebno je da naglasite da želite napraviti porudžbinu kao pravno lice i da ostavite podatke.

Proizvod možete platiti prilikom preuzimanja, žiralno ili plaćanjem u poslovnici. 

Takođe, moguće je i plaćanje proizvoda na rate. Za detaljnije informacije o načinima plaćanja, kliknite ovdje  ili nas pozovite na broj 065/222-894.

Cijenu dostave moći ćete izračunati prilikom pravljenja porudžbine, kada uđete u “korpu” gdje ste dodali željene proizvode.

Ukoliko ste primili neispravan ili oštećen proizvod, pozovite nas na broj 065/222-894 kako biste prijavili. Molimo vas da nas kontaktirate u roku od najkasnije 24 sata i prijavite eventualne kvarove ili oštećenja prilikom transporta. Naknadne primjedbe nećemo moći da uvažimo. 

Prilikom prijema dužni ste pregledati proizvod i provjeriti da li je sve u redu. Ukoliko na ambalaži postoje vidljiva oštećenja, savjetujemo da ne preuzimate pošiljku.