Naručite telefonom na

065/222-894

Narudžbe putem web shopa

Sve proizvode naručene preko našeg sajta dostavljamo Vam na adresu, te na licu mjesta možete platiti Zeusovim dostavljačima ili kuriru brze pošte. Plaćanje pouzećem je isključivo u gotovini, u konvertibilnim markama.

Uz Vašu narudžbu dobijate fisklani račun, garanciju i svu popratnu dokumentaciju kao i prilikom kupovine lično u našim poslovnicama.

Sve proizvode naručene preko našeg sajta možete platiti i Visa, Mastercard i Maestro platnim karticama.

Narudžbu možete uplatiti na jedan od naših žiro računa u Raiffeisen ili NLB banci. Dok u korpi popunjavate Vaše podatke za dostavu, u polju Napomene upišite da želite platiti žiralno. Ubrzo ćemo Vas kontaktirati te poslati sve potrebne podatke za uplatu.

Plaćanje u maloprodajnim radnjama

U svim Zeusovim radnjama možete plaćati kreditnim i debitnim karticama bilo koje banke. Primamo Master Card, Visa, Maestro i Diners kartice.

Narudžbu možete uplatiti na jedan od naših žiro računa u Raiffeisen ili NLB banci. Dok u korpi popunjavate Vaše podatke za dostavu, u polju Napomene upišite da želite platiti žiralno. Ubrzo ćemo Vas kontaktirati te poslati sve potrebne podatke za uplatu.

Kupujete veću količinu robe ili plaćate preko firme? Zeus Vam nudi mogućnost uplate preko žiro računa. Za željenu robu dobijate profakturu pomoću koje možete da plaćate u Vašoj banci. Primjer profakture pogledajte OVDJE

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate je moguće samo prilikom kupovine u maloprodajnim radnjama

U Zeusu možete da platite Vašu robu kreditnim karticama do 12 mjesečnih rata. Primamo kreditne kartice NLB Razvojne Banke, UniCredit Banke i Raiffeisen Banke. Sve što trebate da uradite je da prilikom plaćanja robe, trgovcu na kasi kažete da želite da kreditirate Vaš račun i na koliko rata želite da plaćate.

Interni krediti su krediti koje možete da ostvarite ukoliko firma u kojoj ste zaposleni ima potpisan ugovor sa Zeusom. Robu preko internog kredita možete da kreditirate do 4 rate, sa izuzetkom zaposlenih u kompaniji „M:tel“, koji mogu da plaćaju do 5 rata i radnika „Gradskog groblja Banja Luka“ koji robu mogu da kreditiraju do 6 rata.

Želite kredit, ali Vaša firma nema potpisan ugovor sa Zeusom? Da bi ste sklopili ugovor potrebno je da kontaktirate našu centralu u Banjoj Luci, na broj telefona 051 212 218, ili nas posjetite lično u ulici Subotička 1, gdje ćete dobiti predlog ugovora kreiran za Vaše preduzeće. Ukoliko se slažete sa uslovima ugovora, dokumenta koja je potrebno da dostavite su JIB ili PDV broj, kontakt osobe iz računovodstva, te spisak radnika stalno zaposlenih u Vašoj firmi.

Više informacija o kreditiranju putem internih kredita, te da li Vaša firma ima ugovor sa Zeusom možete dobiti na broj telefona 051 212 218 ili u jednoj od Zeusovih poslovnica.