Naručite telefonom na

065/222-894

Bosch kućanski aparati: Beskompromisna kvaliteta za savršeno iskustvo.

U današnje vrijeme, kada je tržište preplavljeno raznoraznim proizvođačima kućanskih aparata, pronalaženje kvalitetne i dugotrajne tehnike za vaš dom može biti i te kako izazovno. Kada govorimo o kvalitetu i pouzdanosti, Bosch kućanski aparati su na vrhu ljestvice u Evropi već dugi niz godina. Kada se odlučite za Bosch, možete biti sigurni da ulažete u dugotrajan aparat koji će vam služiti godinama i olakšati vaš svakodnevni život.

Kompanija Bosch je na našem tržištu već dugi niz godina poznata kao njemački lider u proizvodnji bijele tehnike i kućanskih aparata. Pod sloganom „Tehnologija za život“ (Invented for life) Bosch se više od jednog vijeka razvija, i novim tehnologijama unaprjeđuje aparate za domaćinstvo, sigurnosne sisteme i elektroniku.

U Bosch proizvodnim pogonima naročito se obraća pažnja na održivost i očuvanje prirodnih resursa i upravo zbog toga se Bosch aparati nalaze se u samom vrhu kada je u pitanju ekološki aspekt te potrošnja elekrične energije i vode.

Zeus vam nudi širok spektar funkcionalnih malih i velikih kuhinjskih aparata – od blendera, kuhinjskih robota, mašina za mljevenje mesa, te sokovnika i citruseta, mikrovalnih peći, ploča za kuvanje, ugradnih rerni, napa, mašina za suđe, veš mašina i sušilica.

Pored vrhunskih kuhinjskih aparata, u našem asortimanu pronaći ćete i usisivače proizvedene u Njemačkoj sa garancijom na motor od čak 10 godina!

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru aparata kontaktirajte nas putem aplikacije Viber-a ili WhatsApp-a

  • 065/222-894
  • 065/236-219

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FLAT

35

%

OFFER

Get Action and
Adventure Books