Loading...

Veš mašina Bosch WAN28266BY

1,185.00 KM

  • Dimenzije aparata: 845 x 598 x 590 mm
  • Maksimalan kapacitet u kg: 8.0 kg
  • Klasa energetske efikasnosti: A
  • Emisije buke u vazduhu: 72
  • Broj obrtaja: 1400 okr
  • AquaStop: Ne
  • Naknadno dodavanje veša tokom ciklusa pranja: Da
Šifra: 10611 Kategorije: ,
Loading...

Glavne karakteristike:

Smanjuje zgužvanost tkanina i tvoju gomilu veša za peglanje.

Kako uz minimum truda dobiti odeću koja nije zgužvana? Funkcija Iron Assist nežno izlaže pari sveže oprano i osušen veš za samo 20 minuta. Takođe popravlja izgužvanost prethodno nošenih haljina, suknji ili pantalona. Jednostavno ubaci veš u mašinu a funkcija Iron Assist će se pobrinuti za ostalo. Smanjuje izgužvanost tkanina do 50% a samim tim i tvoju gomilu veša za peglanje.

Najbolja energetska klasa: A.

Korišćenjem štedljivih kućnih uređaja čuvaš i dragocene resurse. Zato bi prilikom kupovine kućnih uređaja trebalo da uzmeš u obzir one sa nižim vrednostima potrošnje električne energije i vode. Energetska oznaka navodi klasu efikasnosti (od A do G), nivo buke, kapacitet, potrošnju električne energije i vode kod određene mašine za veš. Zahvaljujući visokoefikasnom energetskom sistemu, naše Bosch mašine za veš dostižu najbolju energetsku klasu A prilikom svakog pranja sa nepromenjenim kvalitetom.

Uštedi vodu prilikom pranja manje količine veša.

Bez obzira koliko malo veša da pereš. Naša Active Water Plus tehnologija pruža savršene rezultate pranja koristeći preciznu količinu vode potrebne prilikom svakog pranja. Za visokoefikasnu potrošnju vode čak i kod manjeg punjenja mašine. Zahvaljujući visokoefikasnoj tehnologiji upravljanja vodom, automatski se detektuje tačna količina veša a zatim se precizno podešava potrošnja vode. Uštedi do 50% vode prilikom pranja manje količine veša.

Savršeno čisti za do 65% manje vremena*.

Kada je vreme ključno, mašine za veš sa Speed Perfect funkcijom skraćuju vreme pranja za do 65% uz rezultat istog kvaliteta. Funkcija Speed Perfect može da se koristi u kombinaciji sa većinom programa i sa svim količinama veša i vrstama tkanina. Na primer, odaberi opciju mešanog programa Mix Programme i funkciju Speed Perfect, i možeš detaljno oprati do 4 kilograma mešanog veša za samo 46 minuta.

Težina 71.1 kg
Broj obrtaja veš mašine

Kilaža veš mašine

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.