Loading...

Mikser Bosch MFQ22100S

64.00 KM

  • Snaga 375 W
  • 4 brzine plus funkcija turbo
  • Metlice i kuke od nehrđajućeg čelika
  • Jak, tih i lagan
Šifra: 350193 Kategorije: ,
Loading...

Snažan motor od 375 W: garantuje optimalne rezultate za sve zadatke miješanja i gnječenja. Kuke i metlice za tijesto od nehrđajućeg čelika: bezbrižni rezultati miješanja, mućenja i miješenja. Lagano kućište za lako rukovanje prilikom miješanja. 4 brzina plus funkcija turbo: različit nadzor brzina za svaki recept. Jednostavan gumb za izbacivanje: otpuštanje pribora dodirom na gumb za zamjenu i čišćenje.

Motor snage 375 W

Dozvolite da vas iznenadi raznolikost recepata. Sa snažnim, no tihim motorom postići ćete optimalne rezultate miješanja i gnječenja. Radilo se o smjesama za kolače, čajna peciva ili gusta dizana tijesta za pizze, ova snažna ručna miješalica dorasla je zadatku.

Pribor

Dugotrajan, kvalitetan pribor pojednostavljuje miješanje, mućenje i gnječenje. Metlice od nehrđajućeg čelika rade brzo i učinkovito, bilo da se radilo o pripremi kreme, mućenju bjelanjaka, miješanju kolača i poslastica. Otporne kuke za gnječenje pripremaju sve guste sastojke – a pečenje postaje užitak.

Lagano kućište

Uživajte u jednostavnom miješanju – čak i prilikom gnječenja gustog tijesta. Lagano je kućište udobno za držanje, što rad čini jednostavnijim i manje zamornim.

4 brzine

Jednostavnim klizanjem prilagodite brzinu željenoj gustoći. Sa četiri različite brzine i funkcijom turbo uvijek ćete naći pravu brzinu za svoje potrebe – od polaganog umiješavanja sastojaka do brzog miješanja tijesta i pripreme šlaga na maksimalnoj brzini.

Gumb za izbacivanje

Praktično mijenjanje pribora za tučenje i gnječenje. Jednostavan gumb za izbacivanje otpušta pribor samo jednim pritiskom. Zamjenite opremu dok radite ili ako je želite oprati u perilici za posuđe samo jednim dodirom gumba.

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.