Loading...

Fen Rowenta CV591LF0

67.00 KM

Otkrijte savršeno sušenje sa dodirom sjaja koji nikada ne prestaje da privlači pažnju! Rowenta x KARL LAGERFELD Powerline fen za kosu stavlja 2300 Effiwata energije za uštedu energije, uz Ionic Booster koji smanjuje kovrčavost i ostavlja kosu glatkom i blistavo sjajnom.

  • Voltaža: 220-240 V
  • Vrsta motora: DC
Šifra: 420209 Kategorije: ,
Loading...

Prednosti proizvoda:

Izuzetno brzo i precizno sušenje sa pojačanim sjajem:

Rowenta x KARL LAGERFELD Powerline fen za kosu dizajniran je da budete spremni u tren oka i izgleda najbolje što možete, uz nalet samopouzdanja i sjaj koji nikada ne prestaje privlačiti pažnju. Ionic Booster Technology nudi fen za kosu koji isporučuje milione negativnih jona ravno u vašu kosu, smanjujući statički elektircitet i ostavljajući kosu glatkom, poslušnom i pojačanom blistavim sjajem. Visokoefikasno sušenje je napravljeno bez napora, uz tehnologiju Effiwatts koja štedi energiju i cijeli niz pametnih funkcija i dizajna.

Stil pojačan sjajem:

Izvanredan izgled je na dohvat ruke, sa ionskim pojačivačem visokih performansi koji smanjuje statički elektricitet i kovrdžanje za glatku kosu koja se može lako oblikovat s blistavim sjajem.

Visokoučinkovito sušenje:

Za efikasnu snagu sušenja uz manju potrošnju energije otkrijte učinkovitost sušenja na kojem možete računati i za danom uz naprednu Effiwatts tehnologiju.

Zdrava i zaštićena kosa:

Postavka Thermo Control čuva vašu kosu zaštićenom, nudeći idealnu temperaturu za očuvanje prirodne ljepote kose iz dana u dan.

Jednostavan za korištenje:

Potpuna kontrola nad oblikovanjem kose lakša je nego ikada, sa 6 postavki od 3 temperature/2 brzine za prilagođavanje protoka zraka i temperature tokom sušenja.

Dugotrajan stil:

Postavka udara hladnim zrakom postavlja stil na mjesto na kraju sesije feniranja za dugotrajne rezultate i prekrasan stil.

Precizan stil:

Zaokružite svoj paket za stilizovanjem s nastavkom koji osigurava precizno sušenje i savršene rezultate.

Volumen:

Difuzora stvara volumen za kovrčavu kosu, samo još jedan način da do izražaja dođe puni potencijal prirodne ljepote vaše kose. Mrežica koja se može odvojiti za čišćenje bez napora i dugotrajne performanse.

Težina 0.7 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.