Loading...

Blender Tefal BL871A31

229.00 KM

Snažni blender za savršene rezultate i beskrajnu inspiraciju!

  • Tehnologija oštrica: Powelix oštrice = 30% brže
  • Materijal posude: Staklo
  • Broj oštrica: 6
  • Mogućnost pranja u mašini za suđe: DA

Popust se odnosi za jednokratno plaćanje.

Šifra: 330224 Kategorije: ,
Loading...

Savršeni napici na dohvat ruke!

Tefal PerfectMix + zaista opravdava svoje ime! Otkrijte brzi blender koji spaja snažno miješanje sa raznovrsnom aplikacijom koja nudi beskrajnu inspiraciju. Ekskluzivna Powelix Blades tehnologija dolazi zajedno sa snažnim motorom od 1200 W za do 30% brže rezultate.* Otkrijte preko 200 inspirativnih recepata i namjensku uslugu uparivanja Perfect Mix na besplatnoj Tefal aplikaciji, velikodušnoj termootpornoj staklenoj posudi od 1,5 L korisnog kapaciteta , i više—zajedno sa automatskim programima i korisničkom pločom na dodirnom ekranu.

Brzo miješanje i beskrajna raznolikost na dohvat ruke: PerfectMix + blender od Tefala objedinjuje beskompromisne performanse miješanja sa korisničkom kontrolnom pločom na dodirnom ekranu.

Naša ekskluzivna tehnologija Powelix Blades tehnologija pruža savršene rezultate miješanja u trenu, s programom Auto-Clean, uklonjivim noževima i staklenom posudom koja se može prati u mašini za pranje posuđa za čišćenje bez napora—zajedno sa ekranom osjetljivim na dodir prilagođen korisniku za miješanje koje ne može biti lakše .

Težina 4.3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.