Loading...

Aparat za šišanje Rowenta TN524MF0

129.00 KM

Snažne performanse za savršeno šišanje

  • Aparat za šišanje Formula 1 od Rowenta kombinuje savršeno rezanje i dugotrajne performanse za krajnje rezultate.
  • Nudi širok raspon visoko preciznih postavki, zajedno sa namjenskim češljem za kosu na licu, osigurava precizno, personalizirano šišanje i na kosi i na bradi.
  • Ostanite elegantni  – bilo kad i bilo gdje – zahvaljujući dugotrajnoj autonomiji koja nikad ne usporava i preciznim detaljima.
Šifra: 770082 Kategorije: ,
Loading...

Savršeni rez pri velikim brzinama

Njegove visokokvalitetne oštrice od nehrđajućeg čelika imaju poseban premaz Formule 1 od crnog titanija za trajnu oštrinu i oštar rez u jednom potezu – čak i na gustoj kosi – zahvaljujući turbo funkciji. Uz 29 dužina rezanja u rasponu od 0,5 mm do 30 mm, zajedno sa preciznošću od 1 mm, rezultati su personalizirani do detalja. Idealan za šišanje, kao i za dlačice na licu zahvaljujući posebnom češlju za bradu sa preciznim podešavanjem od 0,5 mm, ovaj trimer za muškarce opremljen je ultra dugotrajnom litij-ionskom baterijom. To znači do 120 minuta autonomije bez premca, zajedno sa karakteristikom brzog punjenja koja vam sprječava da usporite. Njegov pametni indikator autonomije pruža potpuno bezbrižnost, dok opcija za bežičnu i bežičnu upotrebu osigurava dodatnu lakoću. Sadrži kompaktan, moderan dizajn, zajedno sa perivim oštricama za savršenu higijenu, ova električna mašinica za kosu dolazi sa praktičnom vrećicom – za jednostavno skladištenje i transport.

Tehničke karakteristike

Materijal oštrice Nehrđajući čelik
Obloga oštrice Titanium
Postavke brzine 2
Minimalna dužina šišanja 0.5  mm
Postavke preciznosti 1  mm
Indikator dužine šišanja Češalj
Precizno podešavanje 1 mm
Zone Kosa + brada
Veličina češlja za kosu  42  mm
Voltaža 100-240  V

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.