Loading...
Ušteda od -10%

Ugradbena mašina za suđe Beko DIN36420

782.10 KM

  • Klasa energetske efikasnosti: E
  • Kapacitet pranja: 14
  • Nivo buke: 46 dBA
  • Vrsta prikaza: LED
  • Dimenzije V x Š x D (cm): 81.8 x 59.8 x 55

 
Popust se odnosi za jednokratno plaćanje.

Šifra: 601213 Kategorije: ,
Loading...

ProSmart™ inverter motor

Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke:
Ne uzbuđujte se zbog računa za električnu energiju i nemojte brinuti prilikom svakog pranja odjeće. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ nudi energetsku efikasnost, niže nivoe buke i veću izdržljivost – sve u jednoj mašini. Sve to kako biste dobili najviše od mašine za pranje veša bez poremećaja vašeg mjesečnog budžeta ili duševnog mira.

LedSpot™

Lampica indikatora statusa:
Ako je vaša ugrađena mašina za pranje sudova toliko tiha da se često pitate radi li ili ne, tu je LedSpot™. LedSpot™ je indikatorska lampica statusa programa koja se pali na podu, na dnu mašine, da bi vas obavestila da li radi ili ne. Nema više nagađanja kada isprazniti mašinu za pranje sudova.

Fast+

3 puta brže čišćenje:
Nekada nemate vremena da čekate da završi cijeli ciklus pranja. Fast+ funkcija ubrzava ciklus pranja i do 3 puta* uz optimalne performanse, što znači da možete oprati posuđe i poslužiti veoma brzo.*Ispitano u internim laboratorijima.

Klizna korpa za pribor za jelo

Više prostora za šerpe i tiganje na donjoj rešetki:
Korpe za pribor za jelo su pametan izum, ali ponekad vam smetaju kada želite da stavite veliki lonac u donju rešetku. Pa, klizna korpa rješava taj problem slobodnim pomicanjem lijevo-desno, tako da imate mjesta za postavljanje glomaznih predmeta.

Težina 37 kg
Ugradbene mašine širina

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.