Loading...
Ušteda od -10%

Zamrzivač Beko RFNE312K31XBN

1,075.50 KM

  • Klasa energetske efikasnosti: A+
  • Širina: 59,5 cm
  • Vrsta rashladnog sistema: Bez mraza/NoFrost
  • Boja: Brušeno srebro
  • Visina: 185 cm
  • Širina: 59.5 cm
  • Dubina: 70 cm
Šifra: 50144 Kategorije: ,
Loading...

ProSmart™ inverter kompresor: Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke.

Ako frižider bruji, dimi i troši previše energije, vrijeme je da ga zamijenite. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu, ProSmart™ inverter kompresor omogućava brže hlađenje uz manje energije i četiri puta tiši rad od prosječnih kompresora hladnjaka. Brže se prilagođava temperaturnim fluktuacijama, duže održava hranu svježom i istovremeno smanjuje račune za struju.

Promijena smjera otvaranja vrata: Podesiv smjer otvaranja vrata prema rasporedu vaše kuhinje.

Neki rasporedi kuhinje zahtijevaju da se vrata frižidera otvaraju u jednom smjeru, a ne u drugom. Vrata koja mogu mijenjati smjer otvaranja omogućavaju postavljanje šarki i na lijevu i na desnu stranu uređaja, pa odlučite na koju stranu ćete otvoriti vrata frižidera. Osim toga, možete udvostručiti svoj kapacitet hlađenja tako što ćete postaviti dva frižidera jedan pored drugog i okrenuti vrata na jedan.

Zaštitno staklo: Staklene police visoke izdržljivosti.

Olakšajte svoje brige tako što ćete veliki i teški lonac staviti u frižider sa sigurnosnim staklom. Police sa sigurnosnim staklom izrađene su od kaljenog stakla i mogu nositi opterećenje do 25 kg. Otporne su na pukotine i ogrebotine mnogo bolje od neobrađenog stakla, tako da bez brige možete pohraniti teške predmete.

Težina 66.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.