Loading...

Vaga Tefal PP1500V0

41.00 KM

Jednostavnost susreće praktičnost u zadivljujućem dizajnu.

Uz Tefal Classic, praktičnost i jednostavnost kombiniraju se u zadivljujućoj digitalnoj tjelesnoj vagi koja čini vaganje jednostavnim! Njegov tanak dizajn od kaljenog stakla nudi izvanrednu udobnost i efikasnost, od izuzetno velike platforme sa lako čitljivim ekranom sa pozadinskim osvetljenjem do velikog kapaciteta do 160 kg i funkcija automatskog uključivanja i isključivanja.

Šifra: 780120 Kategorije: ,
Loading...
Jednostavnost zadovoljava praktičnost u zadivljujućem dizajnu

Uz Tefal Classic, praktičnost i jednostavnost kombiniraju se u zadivljujućoj digitalnoj tjelesnoj vagi koja vaganje čini jednostavnim! Njezin tanki dizajn od kaljenog stakla nudi izvanrednu udobnost i efikasnost, od izuzetno velike platforme s lako čitljivim displejem s pozadinskim osvjetljenjem do velikog kapaciteta do 160 kg i automatskim funkcijama uključivanja i isključivanja.

Zahvaljujući velikoj platformi i lako čitljivom displeju s pozadinskim osvjetljenjem, provjera vašeg gubitka kilograma nikada nije bila tako jednostavna – ili izgledala tako dobro!

Ova elektronska vaga podržava veliki kapacitet do 160 kg, s preciznošću od 100 g a i ultra tankim dizajnom koji se bez napora odlaže kad se ne koristi.

Funkcije automatskog uključivanja i isključivanja pružaju dodatnu lakoću – jednostavno zakoračite na platformu, a vaga čini sve ostalo (po izboru kilograma, st ili lb). Istovremeno, staklena konstrukcija za lako čišćenje osigurava savršenu higijenu i prekrasnu estetiku.

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.