Loading...
Ušteda od -10%

Vaga Gorenje KT05KARIMW

53.10 KM

Senzorska tehnologija
Šifra: 780085 Kategorije: , Oznaka:
Loading...

Moderan dizajn

Elegancija ugodna oku
Tanka, elegantna i kompaktna digitalna vaga odličan je dodatak vašoj kuhinji. Mala je i tanka tako da je jednostavna za pohranjivanje. A ako svejedno ne nađete mjesta za svoju vagu u kuhinjskom ormariću, bit će je lijepo vidjeti na radnoj ploči vaše kuhinje.

Patentirana senzorska tehnologija

Posebno osjetljive
Kuhinjska vaga Gorenje opremljena je patentiranom senzorskom tehnologijom što je čini izuzetno osjetljivom. To je vrlo korisno kod recepata koji zahtijevaju vrlo male i precizne količine.

Kapacitet težine do 5 kg

Precizna mjerenja
Izdržljivo kaljeno staklo idealno je za mjerenje težine voća, povrća, mesa i drugih namirnica do težine od 5 kg. Na površini vage ima dovoljno prostora za veće posude za miješanje ili tanjure te oni neće ometati pogled na veliki osvjetljeni LCD displej na kojem su jasno vidljivi rezultati mjerenja. Vagu možete obrisati vlažnom krpom.

TARA funkcija

Jednostavna mjerenja
Ova korisna funkcija osigurava precizna mjerenja. Ona vraća skalu vage na nulu nakon što na vagu stavite praznu posudu. Uz tara funkciju sve sastojke možete izvagati u samo jednoj posudi.

Poznati dizajner u vašem domu

Privlači poglede
Tanka, elegantna i kompaktna digitalna vaga koju je dizajnirao svjetski poznati dizajner Karim Rashid bit će odličan dodatak vašoj kuhinji. Sa obzirom da je mala i tanka, jednostavna je za pohranjivanje. Zbog svog jednostavnog i elegantnog dizajna, dobro će izgledati i na radnoj površini vaše kuhinje.

Izuzetna kvaliteta

Ne samo dizajn
Kuhinjske vage Karim Rashid imaju plavi LCD displej sa trenutnim prenosom podataka, patentiranom senzorskom tehnologijom i automatskim isključivanjem. Izrađene su od visokokvalitetnog i trajnog kaljenog stakla.

Tehničke karakteristike

Elektronska
Ultra Slim dizajn
Savremeni dizajn
Gradacija: 1 g
Tara funkcija
Trenutni prikaz težine na ekranu
Kaljeno staklo
Senzorska tehnologija
Jednostavno čišćenje
Automatsko isključivanje za dodatnu sigurnost
Boja: Bijela
Baterije: CR2032
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 17 × 1,8 × 22 cm
Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 21,5 × 3,2 × 24,8 cm
Masa aparata: 0,6 kg
Bruto težina aparata: 0,8 kg

Težina 0.8 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.