Loading...

Usisivač Rowenta RO4873EA

217.00 KM

Efikasnost i ergonomičnost u kompaktnom obliku

  • Usisivač spremnika Rowenta Compact Power XXL nudi impresivan kapacitet u kompaktnom formatu, za svakodnevne performanse čišćenja i praktičniji doživljaj čišćenja.
  • XXL 2,5 L zapremine idealan je za širok raspon životnih prostora – osiguravajući veću autonomiju i lako pražnjenje spremnika prašine – sa EffiTech motorom za duboko čišćenje i naprednom ciklonskom tehnologijom za dugotrajne performanse iz dana u dan.
Šifra: 270463 Kategorije: ,
Loading...

Uz snažne performanse i impresivan kapacitet u kompaktnom obliku, Rowenta Compact Power XXL usisivač bez kese je idealan za sve životne prostore.

XXL kapacitet od 2.5 L omogućava lakše čišćenje bez čestog pražnjenja, dok moderan kompaktan dizajn omogućava jednostavno odlaganje – uklapa se savršeno i u najmanje ormare. Otkrijte usisivač bez kese dizajniran za maksimalnu praktičnost, sa rezervoarom za prašinu koji se lako prazni. Dugotrajni rezultati su nadohvat ruke zahvaljujući naprednoj Cyclonic tehnologiji, za rezultate dubinskog čišćenja sa izvanrednim nivoom separacije vazduha i prašine. Sve ovo, sa moćnom kombinacijom tehnologije EffiTech motora i izuzetno efikasne usisne glave omogućava izvanredne rezultate iz dana u dan.

Tehničke karakteristike

Nivo buke 75  dB(A)
Snaga 550  W
Vaše navike Dubinsko čišćenje bez ograničenja
Nivo (i) filtracije 3
Kontrolni sistem snage Ručni
Ručka Klasična ručka sa Easy Brush
Manevarska sposobnost  1 x 360° točkovi + 2 x velika zadnja točka
Radius upotrebe 8.8  m
Indikator pune kese prašine Da
Ručka za prenošenje Da
Cijev Teleskopska metalna cijev

Težina 7 kg
Tip usisivača

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.