Loading...
Ušteda od -20%

Usisivač Rowenta RO4855EA

196.00 KM

Performanse i ergonomija u kompaktnom formatu

  • Usisivač  Rowenta Compact Power XXL nudi impresivan kapacitet u kompaktnom formatu, za svakodnevne performanse čišćenja i praktičniji doživljaj čišćenja.
  • Kapacitet XXL 2,5 L idealan je za širok raspon životnih prostora – obezbjeđivanje veće autonomije i jednostavnog procesa pražnjenja spremnika prašine – sa EffiTech motorom za duboko čišćenje i naprednom ciklonskom tehnologijom za dugotrajne performanse iz dana u dan.

 
Popust se odnosi za jednokratno plaćanje.

Šifra: 270436 Kategorije: , Oznaka:
Loading...

Rowenta Compact Power XXL usisivač sa posudom

Izuzetno snažne performanse i impresivan kapacitet u kompaktnom okviru nudi Rowenta Compact Power XXL usisavač sa posudom. XXL zapremina 2,5 L omogućuje lakše čišćenje sa manje pražnjenja, dok moderni kompaktni dizajn čini odlaganje bez napora – nudi savršenu pogodnost i za najmanje  ormare. Otkrijte usisavač s posudom dizajniran za maksimalnu udobnost, sa spremnikom prašine koji se lako prazni i koji se ne može jednostavnije koristiti. Dugotrajni rezultati su nadohvat ruke pomoću napredne ciklonske tehnologije, za performanse dubokog čišćenja s izvanrednim nivoom odvajanja zraka i prašine. Sve to, uz moćnu kombinaciju EffiTech Motor tehnologije i visoko efikasnu usisnu glavu osiguravajući izvanredne rezultate iz dana u dan.

Tehničke karakteristike

Sistem kontrole Ručni
Drška Klasična drška sa Easy Brush četkom
Mogućnosti manevrisanja  1 x 360° toškovi + 2 x velika zadnja točka
Dužina električnog kabla 6.2  m
Nastavak za parket Da
2 u 1 uski nastavak Da
Nastavak za namještaj Da

Težina 5 kg
Tip usisivača

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.