Loading...

Ugradbena ploča Gorenje ECT6SY2B

559.00 KM

Dimenzije (ŠxVxD): 60 × 5.1 × 51 cm
Sigurnosno zaključavanje podešenja na ploči

Šifra: 60583 Kategorija:
Loading...

Jednostavno upravljanje SmartControl

Pregledno i kontrolisano kuvanje
Vrijeme kuvanja se može odvojeno podesiti za svaku zonu za kuvanje. Kada podešeno vrijeme istekne, programski sat će automatski isključiti zonu za kuvanje i obavijestiti vas zvučnim signalom.

BoilControl

BoilControl je automatski sistem koji će privremeno prilagoditi snagu zone za kuvanje. Nakon inicijalnog rada na maksimalnoj snazi, zona za kuvanje će održati temperaturu na željenom nivou kako bi spriječila ključanje, prosipanje ili da se hrana prekuva.

Timer

Neko umjesto vas gleda na sat
Tajmer sa odbrojavanjem vremena može se postaviti do 99 minuta. Ukoliko iz iskustva znate tačno vrijeme pripreme potrebno za određeno jelo, tajmer se može postaviti na ploči za kuvanje tako da se ploča isključi automatski nakon završetka. Zvučni signal će označiti da je jelo gotovo.

ChildLock

Kuhinja kao sigurna zona
Funkcija zaključava upravljačku ploču i sprječava resetiranje svih parametara, tako da je sigurno za djecu ukoliko ih ostavite bez nadzora u kuhinji.

StayWarm

Jelo ostaje perfektno i za one koji dođu kasnije
Funkcija StayWarm održava hranu na konstantnoj temperaturi 70˚C do vremena kada je predviđeno posluživanje jela. Hrana zadržava svoje originalne ukuse i temperaturu sve do posluživanja.

Senzori toplote (H)

Osiguravajući vam još veću bezbjednost, indikatori toplote svijetle kako bi vas obavjestili koja površina na ploči je još uvijek topla. Sve dok je indikator upaljen, navedena grijača površina se ne smije dirati. Može se, takođe, iskoristiti za odmrzavanje namirnica ili za očuvanje toplote jela.

Staklokeramičke ploča sa upravljanjem na dodir

Gorenje visoko tehnološka UseLogic® senzorska tehnologija omogućava vam da upravljate vašom staklokermaičkom pločom bukvalno sa vrhovima prstiju. Različiti senzori omogućavaju direktno upravljanje svake posebne grijače površine. Ergonomska pozicija upravljačkog dijela osigurava perfektan pregled i kontrolu nad vašim kuvanjem. Dječija zaštita Safety Lock je dodatna sigurnosna funkcija, koja vam omogućava da zaključate vašu ploču kako bi sprječili da djeca bilo šta izmjene ili pak uključe vašu ploču. Specijalna funkcija kod nekih Gorenje staklokermaičkih ploča je i Slider Touch sistem kontrole. Jednostavnim dodirom na upravljački dio i pomjeranjem vašeg prsta preko nje, možete podesiti temperaturu na više opcija temperature kako bi se povećala osjetljivost i odziv vaše ploče.

Tehničke karakteristike

Crna
Brušena ivica ploče
Upravljanje na dodir
Tajmer
Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja tačke ključanja
StopGo
StayWarm – održavanje temperature
Dvije HiLight zone + dvije dvostruke HiLight zone za kuhanje
lijevo naprijed: Ø 21/12 cm, 2.2 kW,
desno naprijed: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
lijevo nazad: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
desno nazad: Ø 18/12 cm, 1.7 kW
Signalizacija preostale toplote
Sigurnosno zaključavanje podešenja na ploči
Zaštita za djecu
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5.1 × 51 cm
Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 74 × 18.5 × 66 cm
Dimenzije ugradbenog prostora (ŠxVxD) min-max: 55.8-56 × 6.7 × 49 cm
Masa aparata: 10 kg
Bruto težina aparata: 12.1 kg
Potrošnja el. energije u režimu mirovanja: 0.5 W
Priključna snaga: 6,300 w

Težina 12.1 kg
Dimenzije 51 × 60 × 5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.