Loading...

Televizor 32″ Philips 32PHS4132

429.00 KM

Izuzetno tanki LED televizor sa tehnologijom Digital Crystal Clear

Šifra: 80689 Kategorije: ,
Loading...

LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

LED pozadinsko osvjetljenje omogućava vam uživanje u manjoj potrošnji energije i predivnim linijama u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i živopisnim bojama.

USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

Dijelite zabavu. Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na televizoru kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i muzici uz pomoć jednostavnog preglednika sadržaja na ekranu.

Tanka, profinjena postolja dočaravaju lagan dizajn

Prilikom dizajniranja novog izgleda televizora, Philips timovi razmatraju sve aspekte: od tehnologije do dizajna. Nove nožice dizajnirali su tako da je na mjestu gdje biste očekivali stalak praznina, što rezultira doživljajem gledanja koji će vas uvući u akciju. Efekt? Televizor s čvrstim stavom i pogledom u budućnost.

Digital Crystal Clear: za preciznost koju ćete željeti podijeliti

Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora kompanija Philips osmislila je tehnologiju Digital Crystal Clear. Bilo da uživate u omiljenim emisijama, filmovima, vijestima ili ste jednostavno pozvali prijatelje na druženje, uživaćete u svim sadržajima uz optimalan kontrast, boju i oštrinu.

Dva HDMI ulaza i Easylink za integrisanu povezivost

Izbjegnite neuredne kablove uz samo jedan HDMI kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekompromisovane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do ekrana. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za televizor, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sistem kućnog kina.

Tehničke spesifikacije

Sve tehničke spesifikacije pogledajte na linku OVDJE

Težina 6.7 kg
Dijagonala

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.