Loading...

Štapni mikser Tefal HB533138

72.00 KM

Efikasnost i praktičnost za svakodnevne obroke.

Pouzdane performanse zajedno sa kontrolama jednostavnim za upotrebu sa Tefal Dailymix štapnim mikserom. Visokokvalitetni noževi osiguravaju pouzdane performanse i izdržljivost, zajedno sa 600 W snage. Izuzetno intuitivan i ergonomski štapni mikser sa jednom brzinom omogućava vam potpunu kontrolu za lako savladavanje bilo koje teksture, za sve vaše omiljene sastojke i recepte kreirane do savršenstva.

Šifra: 350174 Kategorije: ,
Loading...

Tefal Dailymix štapni mikser osigurava savršene svakodnevne performanse, sa raznovrsnim praktičnim karakteristikama iz dana u dan.

Savladavanje novih recepata nikad nije bilo lakše, za ukusne domaće supe, pire, salsu, pesto i još mnogo toga.

Izuzetno intuitivan sa jednom brzinom, ovaj štapni mikser koji se lako koristi pokriva svaku teksturu ili konzistenciju, sa pouzdanim motorom od 600 W za optimalno miješanje u bilo kojem trenutku.

Otkrijte savršen paket miksera sa zašitom protiv prskanja kako biste u kuhinji zadržali urednost i sa nastavcima koji su sigurni za pranje u mašini za posuđe, te uz mjernu posudu od 800 ml i svestrane dodatke kako biste u potpunosti otključali svoje kulinarsko stvaralaštvo.

Karakteristike

Materijal stopala Nehrđajući čelik
Odvojivo stopalo Da
Posuda Da
Sjeckalica Da
Mutilica Da
Mogućnost pranja u mašini za suđe Da
Vrsta utikača EUR

Težina 3 kg
Tip miksera

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.