Loading...

Pegla za kosu Rowenta SF1629F0

41.00 KM

Ravna i sjajna kosa

  • Ovaj pouzdani alat za oblikovanje donosi brze i savršene rezultate, jer visoka temperatura dolazi uz visoku efikasnosti.
  • Uz temperaturu ravnanja na 200 ° C, toplota ostaje stabilna i postojana duž cjelog pramena kose, sa keramičkim premazom za poboljšanje kose blistavim sjajem.
Šifra: 540078 Kategorije: ,
Loading...

Ravnanje kose do savršenstva uz izuzetan sjaj

Ostvarujući brze i efikasne rezultate zahvaljujući visokoj temperaturi, Easyliss je savršen alat za oblikovanje za elegantno ravnanje i blistav sjaj kose. Ova pouzdana pegla za kosu opremljena je temperaturama do 200 ° C za brže i efikasne sesije oblikovanja. Keramički premaz omogućuje ravnanje klizanja i posljednji dodir blistavog sjaja. Plutajući sistem ploča stvara optimalan pritisak za maksimalnu efikasnost, sa tankim pločama za lako oblikovanje do vrhova. Uz karakteristike poput sistema zaključavanja za sigurno i lako odlaganje, okretni kabal od 360 ° za poboljšanu udobnost  upotrebe i brzo vrjeme pokretanja, Easyliss donosi rezultate ravnanja na koje možete računati, za predivne rezultate blistavog sjaja.

Tehničke karakteristike

Pomične ploče Da
Ušica za kačenje Da
Indikator toplote Da
Sigurnost  Sistem zaključavanja
Voltaža 110-240 V
360° kabal Da
Dužina kabla 1,80  m
Boje Crna i bakrena

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.