Loading...
Ušteda od -20%

Pegla Tefal FV6820E0

119.20 KM

Savršeni rezultati, snažnija para.

  • Pegla na paru TEFAL Ultragliss Plus dizajnirana je za savršene rezultate peglanja iz dana u dan sa visokoefikasnom snagom pare, najbržim klizanjem od Tefala i dugotrajnim performansama.
  • Sa do 25% više pare, ova pegla na paru visokih performansi posjeduje 2800W snage za brzo zagrijavanje, funkciju automatskog isključivanja za bezbrižno peglanje i snažan udar pare za upornije nabore.

Popust se odnosi za jednokratno plaćanje.

Šifra: 300410 Kategorije: ,
Loading...

TEFAL Ultragliss Plus pegla na paru: Snažna para

Kombinujući snagu pare sa impresivnim spektrom funkcija, pegla na paru TEFAL Ultragliss Plus nudi jednostavno i efikasno rješenje za savršene rezultate peglanja iz dana u dan.
Ova pegla na paru visokih performansi olakšava brigu o odjeći sa 25% većom snagom pare i funkcijom automatskog isključivanja za bezbrižno svakodnevno peglanje.
Napravljeno da traje, stopalo pegle Durilium Airglide otporno je na ogrebotine i posjeduje 100% aktivnih rupica za paru za maksimalnu pokrivenost parom.
Snaga od 2800W omogućava brzo zagrijavanje, kao i neprekidni izlaz pare do 50 g /minutu kako biste osigurali visoko efikasne sesije peglanja a dodatni udar pare do 260g/min savladava deblje tkanine i uporne nabore.

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.