Loading...

Mašina za suđe Whirlpool WFC 3C42 P X

815.00 KM

Ova Whirlpool samostojeća mašina posuđa svojim funkcijama osigurava da je suđe uvijek čisto i suho. Najtvrdokornija prljavština se uklanja uz uštedu vremena i resursa. Napredne tehnologije ove mašine za pranje sudova su: 6th Sense tehnologija sa senzorima koji će detektovati veličinu punjenja i nivo zaprljanosti kako bi u skladu s tim prilagodili temperaturu, vreme i snagu ciklusa pranja, sa naglaskom na uštedi uz najbolje rezultati pranja. Power Clean Pro, njegove posebne mlaznice usmjeravaju vodu s velikom preciznošću, kako bi se riješili čak i najtvrdokornije prljavštine i zagorjele hrane. Sistem sušenja NaturalDry otvara vrata nakon završetka ciklusa kada temperatura u unutrašnjosti padne na oko 40 °C. Zahvaljujući tome, posuđe je suho uz manju potrošnju energije, a kuhinjski namještaj ostaje siguran od vruće pare.

Ostale karakteristike ove mašine za pranje sudova su:

Podesiva gornja korpa
Vrste: Samostojeći
Broj setova: 14
Energetska klasa: C
Boja: Inox

Šifra: 20203 Kategorije: ,
Loading...

14 kompleta posuđa:

Sve sto ti treba. Ova Whirlpool mašina za pranje sudova pruža prostor za 14 raznovrsnih posuđa, tako da uvek možete uživati ​​u svemu što vam je potrebno.

Super Silent:

Tiha efikasnost. Ova Whirlpool mašina za pranje sudova dizajnirana je da pruži idealne rezultate uz obezbeđivanje tihog rada, tako da možete uživati ​​u miru i tišini.

PowerClean Pro:

Snažni mlaznici vode na stražnjoj strani uređaja pružaju odlične rezultate čišćenja čak i na najtežim površinama. Pametni senzori detektuju nivo prljavštine i u skladu sa tim podešavaju pritisak vode.

Power Clean:

Nije potrebno pretpranje. PowerClean tehnologija osigurava savršene rezultate pranja bez prethodnog pranja, namakanja ili ribanja rukom.

Tehnologija 6TH SENSE:

Nije potrebno pretpranje. Tehnologija omogućava savršene rezultate pranja bez prethodnog pranja, namakanja ili ribanja, a istovremeno efikasno smanjuje potrošnju vode i troškove.

ExtraSpace:

Revolucioniranje upravljanja prostorom. Jedinstveni dizajn ExtraSpacea omogućava vertikalno punjenje lonaca i tava u donju korpu, dajući vam prostora za 10 dodatnih setova. Uštedite prostor, uštedite vrijeme.

FlexiSpace:

Dizajnirajte svoj prostor. Modularne korpe iz FlexiSpace-a omogućavaju vam da lako i lako rasporedite predmete u mašini za pranje sudova.

NaturalDry:

Automatsko otvaranje vrata nakon završetka programa osigurat će bolje i prirodnije sušenje. Ovaj sistem garantuje veću energetsku efikasnost i bolje rezultate sušenja.

Odložen početak:

Prilagođeno za vas. Opcija odgode početka omogućava perilici posuđa da pokrene svoj ciklus kad god vam to najviše odgovara, štedeći vrijeme i energiju.

EcoFriendly:

Izvanredne uštede. 6. SENSE EcoFriendly tehnologija sadrži inteligentne senzore koji kontinuirano prate ciklus pranja i otkrivaju nivo zaprljanosti, prilagođavajući resurse. Uživajte u idealnim rezultatima čišćenja i uštedite do 50% energije, vode i vremena. * (* Poređenje minimalne i maksimalne potrošnje na programima 6th SENSE.)

Fleksibilne opcije pranja:

Idealno upravljanje prostorom. Dodajte, uklonite ili prilagodite prostor unutar mašine za pranje sudova po želji, zahvaljujući modularnim korpama i preklopnim zupcima.

Odvojiva gornja korpa:

Odvojiva gornja korpa. Odvojiva gornja korpa vaše mašine za pranje sudova omogućava vam da stvorite dodatni prostor kada je to potrebno, kao i da bez napora stavite neobično visoke predmete.

Podesiva gornja korpa:

Podesiva gornja korpa. Podesiva gornja korpa vaše mašine za pranje sudova omogućava vam da stvorite dodatni prostor kada je to potrebno, kao i da bez napora stavite predmete neobičnog oblika.

Vanjska zaštita od izlivanja:

Ova Whirlpool mašina za pranje sudova ima spoljni štitnik od prolivanja, integrisan u dovodnu cev, koji štiti od poplave vode u slučaju neočekivanog kvara.

Unutrašnjost od nerđajućeg čelika:

Unutrašnjost Whirlpool perilice posuđa od nehrđajućeg čelika osigurava čistu unutrašnjost i blistavo posuđe.

Opcija tableta:

Prilagođeno za vas. Odaberite način pranja koji želite. Opcija Tablet vam omogućava da odaberete ciklus posebno dizajniran za deterdžente u tabletama, tako da uvijek možete uživati ​​u idealnim rezultatima.

Priključak za toplu vodu:

Priključak za toplu vodu. Ova Whirlpool mašina za pranje sudova omogućava direktno povezivanje na cev za toplu vodu (maksimalno 60°).

Zvučni signal kraja ciklusa:

Koristan podsjetnik. Zvučni signal će vas obavijestiti kada se ciklus vaše mašine za pranje sudova završi.

7 segmentni prikaz:

Obrišite ekran za podešavanje ciklusa pranja i opcija.

Brzi ciklus:

Uživajte u brzim rezultatima. Brzi ciklus omogućava idealne rezultate pranja koje zaslužujete u kratkom vremenu.

Fleksibilne korpe:

Fleksibilne korpe. Ova Whirlpool mašina za pranje posuđa ima fleksibilne korpe za lakšu upotrebu.

8 Programi:

Fleksibilne opcije, idealni rezultati. Ova Whirlpool mašina za pranje sudova nudi 8 raznovrsnih programa, omogućavajući vam da uvek odaberete najprikladniji za vas.

Podesive noge:

Prilagođeno za vas. Ova Whirlpool mašina za pranje veša ima podesive nožice, tako da bez napora možete podesiti visinu svog aparata prema vašim potrebama.

Zamjenjiva radna površina:

Prilagodite svoj uređaj. Ova Whirlpool mašina za pranje posuđa ima izmjenjivu radnu ploču, tako da možete bez napora prilagoditi svoj uređaj svojim potrebama.

Multizone:

Mogućnost pranja u samo jednoj korpi odabirom određenog programa

Intenzivan program:

Program pranja na 65°C dugačak program idealan za prljavo posuđe

Nova energetska klasa C:

Uživajte u vrhunskim performansama uz veliku uštedu energije uz energetsku oznaku C.

Aquastop:

Electrovalva blokira opterećenje vode iz vanjske cijevi u slučaju oštećenja unutrašnjeg crijeva. U slučaju puknuća, voda curi kroz crijevo u donji odjeljak stroja gdje plutajući uređaj aktivira alarm kvara i aktivira aquastop slanjem signala elektronskom ventilu. Dovod vode je zatvoren i odvodna pumpa prazni kadu.

Težina 49 kg
Mašine za suđe širina

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.