Loading...

Kotao na pelet MBS Thermo Pellet 35 kW

3,299.00 KM

MBS Thermo Pellet je podrumska peć snage 35 kW. Ekonomičan i funkcionalan. Kupovinom ovih MBS proizvoda odabraćete kvalitetne i sigurne proizvode. Programiranje rada do sedam dana unaprijed, automatizovano puštanje u rad i daljinsko upravljanje su neki od benefita koje MBS kotao pruža.

Loading...

Upravljanje pomoću aplikacije

Otišli ste na odmor, a zaboravili ste isključiti peć? Ili se pak vraćate sa puta i želite da vas dočeka topla kuća? Sve to je moguće pomoću MBS Client Android aplikacije. Pomoću vašeg telefona namještajte željenu temperaturu prostorija, vrijeme uključenja i gašenja, te u svakom trenutku provjerite stanje kotla. Aplikacija vas takođe alarmira u slučaju kvara ili nenadane greše na kotlu. Jednim kotlom možete upravljati sa više telefona. Aplikaciju preuzmite na linku Google Play prodavnice OVDE.

Dupla vrata kotla

Dupla vrata na prednjoj strani kotla koja omogućavaju bolju termičku izolaciju. Prostor ležišta je podjeljen na dva dijela sa manjim vratima ložišta i drugačijim sistemom zabravljivanja koje obezbjeđuje sigurno zatvaranje i zaptivanje.

Sigurnost i efikasnost

Vrata ložišta se otvaraju pomoćnim alatom, što je mjera bezbjednosti namjenjena zaštiti djece i nestručnih lica pri pokušaju rukovanja kotlom. Dobra termička izolacija spoljnih površina kotla, minimalan gubitak snage putem zračenja toplote ka prostoriji. Iznad ložišta su dodani vodeni deflektori čime je povećana predaja toplote vodi. Smanjena temperatura izlaznih dimnih gasova čime je postigunut bolji rad kotla i povećana energetska efikasnost.

Pojednostavljeno održavanje

Ručno čišćenje izmjenjivača toplote pomoćnim alatom, bez otvaranja poklopca komore dimnih gasova.

Tehničke karakteristike

Dimenzije 128 x 62 x 82 cm
Snaga 35 kW
Snaga električnog dijela 0,5 kW
Zapremina kotla 70 l
Stepen iskorišćenja 90 %
Odvod dima zadnji Ø80 mm
Snaga predata vodi 34 kW
Snaga predata okolini 1 kW
Temperatura izduvnih gasova 140 °C
Težina 350 kg
Potrošnja goriva 3,8 – 7,3 kg/h
Kapacitet grijanja 210 m2

Težina 350 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.