Loading...

Konvektor BOSCH 2000 W

214.00 KM

Bosch konvektori su konstruisani tako da brzom raspodjelom topline pospješuju strujanje toplog vazduha u prostoriji. Poseban aluminijumski grijač uređaja spriječava isušivanje vazduha u prostoriji i zaslužan je za komfor grijanja.

Prednosti:

  • Visoka učinkovitost
  • Održavanje maksimalne temperature od 26° C unutar prostora
  • Pojednostavljena kontrola
  • Kompaktna veličina
  • Ekonomičan rad
Šifra: 590005 Kategorija:
Loading...

Brzo i komforno grijanje

Konstrukcija poboljšava cirkulaciju toplog vazduha u prostoriji pomoću velike brzine raspodele toplote. U konvektor je ugrađen poseban Al grejač sa nižom površinskom radnom temperaturom koji sprečava sušenje vazduha u prostoriji i donosi komfor grejanja

Slim dizajn

Svi modeli konvektora su namjenjeni za zidnu montažu. Njihova izrazito tanka konstrukcija omogućava značajnu uštedu prostora, a bijela boja se lako estetski uklapa u svaki prostor.

Kontrolna ploča

On/Off prekidač i podesivi termostat garantuju praktičnu upotrebu konvektora neophodnu za postizanje vrhunskog komfora grijanja.

Zaštita

Uređaj ima ugrađen sigurnosni termostat koji automatski isključuje grijač u slučaju kada temperatura konvektora premašuje dopuštene vrijednosti. Ovim se produžava radni vijek uređaja i poboljšava komfor grijanja.

Tehničke karakteristike

Snaga (W): 2000 W
Sigurnosni termostat: Da
Podesivi termostat: Da
Dimenzije DxŠxV (mm): 822x105x403
Neto težina (kg): 5,5
Bruto težina (kg): 6,3

Težina 6.3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.