Loading...

Indukcijski rešo Tefal IH210801

189.00 KM

Elegantan dizajn za jednostavno kuvanje.

Za rješenja koja štede prostor kako bi svakodnevno olakšala život, Tefal Everyday Slim prenosno indukcijsko kuvalo pruža svu praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuvanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unaprijed postavljenih i ručnih kontrola stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s kristalno čistim prednjim dijelom koje je jednostavno za upotrebu za savršene rezultate bez napora.

Šifra: 869888 Kategorije: ,
Loading...

Tefal Everyday Slim prenosno indukcijsko kuvalo.

Osiguravajući čistu praktičnost, Tefal Everyday Slim prenosno indukcijsko kuvalo dizajnirano je kako bi maksimalno uštedilo prostor, a istovremeno postiglo beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuvanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuvanja sa šest unaprijed postavljenih postavki kuvanja (niska temperatura, kuvanje, ključanje, brzo kuvanje, brzo prženje i prženje) i ručno upravljanje za kuvanje visoke preciznosti upravo onako kako vam se sviđa.

Kristalno čist digitalni displej omogućava vam da lako upravljate kuvalom.

Izuzetno tanak dizajn od samo 45 mm omogućava kuvanje bilo gdje, bilo kada sa potpunom sigurnošću i lakoćom.

Uz poboljšane karakteristike kao što su izdržljivi i laki za održavanje materijali, automatsko isključivanje, praktični timer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim pruža izvanredna rješenja za sve vaše potrebe kuvanja iz dana u dan.

Karakteristike

Snaga 2100 W
Boje Crna
Broj programa za kuvanje 6
Digitalni ekran Da
Tajmer Da

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.