Loading...

Četka za kosu Rowenta CF6220F0

99.00 KM

Brzi način za sušenje i ravnanje kose

Uz Rowenta Express Air četku, brzo sušenje i prekrasno ravnanje nikada nisu bili lakši. Ova potpuno nova četka za kosu 2-u-1 omogućuje sušenje i ravnanje direktno na mokroj kosi, u jednom koraku, sa 2D efikansim sušenjem koja vam pomaže da u svakom trenutku izgledate najbolje, sve kroz jednostavan i prirodan čin četkanja. Za nježni styling koji se izravnava dok četkate, otkrijte revoluciju vazduha: savršeno rješenje za zapanjujuću ljepotu u pokretu.

Šifra: 540063 Kategorije: ,
Loading...

Rowenta četka: revolucija u brzom stilizovanju

Naše novo tajno oružje za raskošni stil u bilo kojem trenutku, Rowenta Express Air Brush je četka za kosu 2-u-1 koja omogućuje brzo sušenje i glatko i prirodno ravnanje u jednom jednostavnom proizvodu.
Uštedite vrijeme na jutarnjem uljepšavanju uz revoluciju vrućeg vazduha: sušenje i ravnanje u jednom koraku, direktno na vlažnoj kosi za zapanjujući stil bez napora.

Grijane čekinje proizvode nježan, bezbrižan stil koji izravnava kosu dok četkate, a Thermo Control tehnologija je sigurnija za kosu, uz stalnu toplotu koja garantuje efikasne rezultate ravnanja.

Kompaktan ergonomski dizajn sa kablom od 360 stepeni omogućava veću slobodu kretanja, a jonski generator pruža sjaj kao dio završnog dodira.

Sa praktičnom torbicom za odlaganje koja pruža jednostavne mogućnosti odlaganja i putovanja, otkrijte revoluciju električne četke za kosu, kako biste savršeno sušili i prirodno ravnali kosu u jednom potezu.

Karakteristike

Snaga 1000 W
Postavke temperature 3
Obloga Keramika
Funkcije Grijanje i sušenje
Postavke temperature zavisno od vrste kose Da
Jonski generator Da
Odvojiva rešetka Da
Voltaža 220-240 V
360° kabal Da

Težina 1 kg
Vrsta četke

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.