Loading...

Blender Tefal BL46E38

171.00 KM

Manje uticaja, više poštovanja i uvijek isto zadovoljstvo!

  • Asortiman Eco Respect nudi prve ekološki dizajnirane proizvode za pripremu hrane razvijene kako bi se smanjio njihov uticaj na okoliš. Napravljen od 65% reciklirane plastike (plastika = 22% ukupne težine proizvoda) i proizveden u Francuskoj, ovaj proizvod takođe dolazi u eko-ambalaži.
  • Ovaj blender ne sadrži BPA, 50% se može reciklirati i popraviti tokom 10 godina. Zahvaljujući snažnom motoru od 800 W i staklenoj posudi, lako spojite svoje sastojke i oslobodite svoju kreativnost kako biste stvorili zdrave recepte.
Šifra: 330210 Kategorije: ,
Loading...

Eco dizajniran da ograniči svoj uticaj na okoliš

Super lagan i ukusan smoothie na dohvat ruke uz blender Eco Respect!
Ovaj eko dizajnirani blender omogućava vam pripremu svih vrsta ukusnih toplih ili hladnih recepata.
Njegov snažni motor snage 800 W u kombinaciji sa 4 izoštrene lopatice od nehrđajućeg čelika pružit će vam brzo i efikasno miješanje iz dana u dan.
Jednostavni rotacijski brojčanik sa dvije brzine, plus funkcija pulsa, olakšava dobivanje prave teksture, dok staklena posuda otporna na termički udar omogućava da bez brige mješate vruće sastojke (do 80 ° C), te drobite led.
Smart Lock 3 u 1 olakšava zaključavanje posude na svoje mjesto, automatski osigurava oštrice prije pokretanja i omogućava siguran i lak pristup noževima za čišćenje.

Tehničke karakteristike

Broj oštrica
Odvojive oštrice Da
Ostale karakteristike Pulse Air cooling system
Boja Crna

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.