Loading...

Aparat za kafu Krups Dolce Gusto KP1A0531

139.95 KM

Izuzetno mali aparat za kafu, sa malim otiskom i modernog stila. Dizajniran da se uklopi u svaku kuhinju.

Izuzetno mali NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS aparat iz Krupsa, sa malim otiskom i modernog stila, dizajniran je sa namjerom da se uklopi u svaku kuhinju.

Napravite kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svježinu kafe, uživaćete u bogatoj aromi svaki put.

Postavite kapsulu i pomjerite polugu za svoj omiljeni napitak, od 30 različitih – od Espresa, Lunga, Capuccina, Latte Macchiata, tople čokolade, čajeva i hladnih napitaka.

Šifra: 530095 Kategorije: ,
Loading...

Izuzetno mali aparat za kafu, sa malim otiskom i modernog stila. Dizajniran da se uklopi u svaku kuhinju.

Izuzetno mali NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS aparat iz Krupsa, sa malim otiskom i modernog stila, dizajniran je sa namjerom da se uklopi u svaku kuhinju.  Napravite kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svježinu kafe, uživaćete u bogatoj aromi svaki put. Postavite kapsulu i pomjerite polugu za svoj omiljeni napitak, od 30 različitih – od Espresa, Lunga, Capuccina, Latte Macchiata, tople čokolade, čajeva i hladnih napitaka.

Karakteristike

Snaga 1340-1600 W
Prilagođavanje količine Da
Topli & hladni napici Da
Kapacitet rezervoara za vodu 0,8 l
Demontažni rezervoar za vodu Da
Sistem za mlijeko Kapsule
Demontažna tacna za kapanje Da
Boje Crvena
Vrsta utikača EUR

Težina 4 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.