Loading...
Ušteda od -47%

Aparat za kafu Krups Dolce Gusto KP1A0531

99.90 KM

Izuzetno mali aparat za kafu, sa malim otiskom i modernog stila. Dizajniran da se uklopi u svaku kuhinju.

Izuzetno mali NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS aparat iz Krupsa, sa malim otiskom i modernog stila, dizajniran je sa namjerom da se uklopi u svaku kuhinju.

Napravite kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svježinu kafe, uživaćete u bogatoj aromi svaki put.

Postavite kapsulu i pomjerite polugu za svoj omiljeni napitak, od 30 različitih – od Espresa, Lunga, Capuccina, Latte Macchiata, tople čokolade, čajeva i hladnih napitaka.

Šifra: 530095 Kategorije: ,
Loading...

Izuzetno mali aparat za kafu, sa malim otiskom i modernog stila. Dizajniran da se uklopi u svaku kuhinju.

Izuzetno mali NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS aparat iz Krupsa, sa malim otiskom i modernog stila, dizajniran je sa namjerom da se uklopi u svaku kuhinju.  Napravite kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svježinu kafe, uživaćete u bogatoj aromi svaki put. Postavite kapsulu i pomjerite polugu za svoj omiljeni napitak, od 30 različitih – od Espresa, Lunga, Capuccina, Latte Macchiata, tople čokolade, čajeva i hladnih napitaka.

Karakteristike

Snaga 1340-1600 W
Prilagođavanje količine Da
Topli & hladni napici Da
Kapacitet rezervoara za vodu 0,8 l
Demontažni rezervoar za vodu Da
Sistem za mlijeko Kapsule
Demontažna tacna za kapanje Da
Boje Crvena
Vrsta utikača EUR

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.