Naručite telefonom na

065/222-894

Ugradnja za samo 1 dan! Pogledajte razliku između Tarkett parketa i običnog parketa

Da li ste znali da od sada u Zeusu možete naručiti parkete i laminate najpoznatijeg svjetskog proizvođača Tarkett? Uzorke parketa možete pogledati u Zeusovoj radnji u Čelincu, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 65 (da pogledate lokaciju na Google mapama kliknite OVDE ). Za sve informacije o cijenama, dezenima i dostupnosti, kontaktirajte nas na 051/262-880. Ukoliko vam je potreban sertifikovani Tarkett ugrađivač parketa i laminata pozovite nas na 051/212-218.

U nastavku pročitajte zašto da izaberete Tarkett parkete umjesto klasičnih parketa.

Ako se odlučite za parket, tu nije kraj dilemama. Prije nego što razmislite o konkretnoj vrsti drveta i dezenu, postavlja se još važnije pitanje: koji parket odabrati?

Ako za svoj pod želite kvalitetan prirodan, dugotrajan, zdrav i ekonomičan proizvod, teško da ćete pronaći bolje rešenje od drveta, odnosno parketa. Uz to, drvo je kao podna obloga atraktivna, anti-alergijska, idealna za porodični dom. Ali, šta je još potrebno da znate?

Konstrukcija parketa, ugradnja, zaštita okoline, garancija i dizajn, su neke od bitnih razlika klasičnog i troslojnog Tarkett parketa.

Izvor: blog.tarkett.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FLAT

35

%

OFFER

Get Action and
Adventure Books