Naručite telefonom na

065/222-894

Dubinsko čišćenje doma uz Bosch usisivač: Perfekcija na svakom koraku!

Postoji samo jedna vrsta prljavštine – ona koju treba ukloniti!

Kada je riječ o čišćenju našeg doma, svi želimo postići besprijekoran rezultat bez previše truda. Međutim, neki dijelovi našeg doma zahtijevaju posebnu pažnju i temeljno čišćenje kako bi se uklonile tvrdokorne mrlje, prašina i alergeni koji se mogu skrivati duboko u namještaju, tepisima ili podovima. Srećom, tu je Bosch mokro/suhi usisivač za dubinsko čišćenje, vaš idealni partner u održavanju čistoće i svježine doma. U nastavku ćemo istražiti neke ključne karakteristike ovog izvanrednog usisivača i otkriti zašto je toliko popularan među korisnicima širom svijeta.

Bosch mokri i suvi usisivači: perite tepihe, pokupite tečnosti i usisajte sve podove.

Bosch AquaWash&Clean Serije 4 je višenamijenski usisivač koji služi za usisavanje, pranje i upijanje tečnosti. Dolazi sa integrisanim setom specijalnih mlaznica i pribora za mokro i suho čišćenje. Dakle, bilo da je tepih, tvrdi pod ili presvlaka, uvijek možete održavati sve površine čistima – sa samo jednim uređajem.

Temeljno čišćenje tepiha – nema više brige o dlakama kućnih ljubimaca i drugim zagađivačima na vašem omiljenom tepihu. Sve će nestati brzo i efikasno! Čišćenje tepiha može biti izazovno. Turbo četka temeljno uklanja vlakna, niti i dlake sa tepiha. Zahvaljujući svojoj brzoj rotirajućoj četkici, ispravlja zbijene i ležeće dlačice tepiha i čisti ih efikasnije.
Lako čišćenje poda – Bosch mokro/suhi usisivač za dubinsko čišćenje je savršen čak i za usisavanje parketa i drugih osjetljivih površina. Parketi i druge osjetljive podne površine zahtijevaju posebno nježno čišćenje. Četka za parket nježno i temeljno usisava sve osjetljive podne površine zahvaljujući mekim vlaknima od prirodne dlake.

Lako čišćenje presvlaka efikasno uklanjanje mrlja bez komplikovanih sredstava i metoda. Jedan set za pranje je dovoljan i gotovi ste!
Sakupljanje tečnosti – prolivena kafa, sok ili blato i zemlja poslije igranja sa vašim ljubimcom? To nije problem, to je misija za Bosch mokro/suhi usisivač za dubinsko čišćenje koji će riješiti svaki problem.
Uvek spreman za akciju nije bitno da li je prljavština suva ili mokra. Nakon pripreme za odabranu vrstu posla, Bosch mokro/suhi usisivač za dubinsko čišćenje će jednako efikasno izaći na kraj sa jako zaprljanim tepihom, blatom na parketu ili zamrljanom sofom.
Veliki kapacitet spremnika – zahvaljujući velikom spremniku za vodu od 5 litara možete čistiti duže bez prekida. Kada je to potrebno, spremnik možete jednostavno odvojiti i isprazniti.
Higijensko i temeljno čišćenje madraca – madracima je uvijek potrebno higijensko čišćenje. Četka za madrace posebno je osmišljena za temeljno čišćenje madraca, a kreće se sa lakoćom čak i preko plahti. Četka se može oprati, čime garantuje higijensko čišćenje.
Čistiji izduvni vazduh od običnog vazduha u vašem domu – vjerujemo da je dobar kvalitet vazduha važan. Lakše dišite sa HEPA filterom, koji izduvni vazduh čini čistijim od okolnog vazduha. Filtrira 99,95% finih čestica prašine, bakterija i zagađivača – idealno za alergičare. Filter se može prati, što znači da nema naknadnih troškova.
Velika snaga i potpuna kontrola – Bosch mokro/suhi usisivač za dubinsko čišćenje opremljen je motorom snage do 2100 W, koji osigurava temeljne rezultate čišćenja. Zauzvrat, pet režima rada daju preciznu kontrolu i mogućnost prilagođavanja snage trenutnim potrebama.

Izaberite Bosch mokro/suhi usisivač za dubinsko čišćenje još danas i dopustite da se vaš dom pretvori u prostor u kojem će svaki korak biti kao na svilenim tepisima. Otkrijte moć čistoće i uživajte u besprijekornom okruženju koje zaslužujete. Bosch je tu da transformuje vaše čišćenje i unaprijedi kvalitetu vašeg života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FLAT

35

%

OFFER

Get Action and
Adventure Books